A tökéletes rendezvényhelyszín

Béreld ki saját rendezvényedre a Simaliba Játszóházat.

A Simaliba Játszóház 240 m2-es területével tökéletes helyszín olyan rendezvényeknek, melyek családközpontúak, ahol fontosak a gyerekek, és ahol fontos az, hogy mind a felnőttek mint a gyerekek jól tudják magukat érezni. Sokat gondolkodtunk, hogy milyen rendezvényekre ajánljuk Játszóházunkat, és az alábbi 5 típust gyűjtöttük össze, amire szívből ajánljuk a Simalibát.

NERF-buli

Gyereked megszállott NERF-rajongó, minden hétvégén, sőt esténként is ezzel játszana, de nincsen olyan helyszín, ahol ezt megtehetné? Akkor tökéletes választás a Simaliba Játszóház! 2 emeletes várunk szuper lehetőséget ad a rejtőzésre, az üldözésre és a csatára. A belvárosban egyedülálló helyszínen NERF-ezhet gyermeked barátaival úgy, hogy közben senkit sem zavarnak, hiszen az övék az egész Játszóház minden egyes rejtekhelyével és kuckójával! Már tartottunk ilyen bulit, a srácok imádták - ők garanciák egy fantasztikus NERF-bulira!

ESKÜVŐ

Egyedi esküvőt szervezel, unod a sablonos rendezvényhelyszíneket, ahol semmi szórakozási lehetőség nincsen a gyerekeknek? Akkor tökéletes választás egyedi esküvőd helyszínének a Simaliba. Játszóházunk a belváros szívében tökéletes helyszín olyan esküvőkre, ahol a meghívottak között nagyon sok a családos, gyermekes. Tudjuk, hogy mennyire nehéz egy lagzi, esti vacsora, buli ideje alatt a gyermekekre vigyázni, ezért ajánjuk mindazok figyelmébe Játszóházunkat, akik gondolnak a gyermekekre. Béreld ki esküvőd idejére Játszóházunkat, hiszen a 240 m2-nyi területen tökéletesen megoldható mind a vacsora biztosítása - legyen az állófogadás vagy meleg étel szervírozás - , és tánctérnek, sőt, pihenő helynek is bőven van hely. Nézd meg galériánk, és foglald le már most esküvődre Játszóházunk!

CÉGES CSALÁDI NAP

Céges családi napot tervezel? Esetleg jó lenne egy délutáni csapatépítő, ahova szerenéd meghívni dolgozóid gyermekeit is - akkor foglald le már most Játszóházunkat! Amit adunk: büfé, ahol a finomságok előkészíthetőek, egy nagy vár a gyerekeknek, egy külön helység a megbeszéléseknek, külön baba-mama szoba a meghitt pillanatokért!

BABAVÁRÓ-BULI

Óriási öröm ért, és szeretnéd megosztani mindenkivel, akit ismersz, és aki neked fontos, akkor foglald le Játszóházunkat babaváró-bulidnak. Tökéletes helyszín egy jó bulira, egy szuper beszélgetésre és egy emlékezetes eseményre. Foglald le már most bulidra a Simaliba Játszóházat!

CSAPATÉPÍTŐ

A könnyű megközelíthetőség, a tökéletes hangszigetelés lehetővé teszi, hogy Simaliba Játszóházunkban csapatépítő megbeszéléseket, ebédeket, játékokat tartsatok. Biztosak vagyunk abban, hogy emlékezetes lesz a csapatépítőtök, és nem arról szól majd, hogy mikor lesz már vége :)

Ne habozz, foglald le már most Játszóházunk!

Kérd egyedi ajánlatunk e-mailben: info@simaliba-jatszohaz.hu