Simaliba Játszóház, mint táborhelyszín

Nyári tábort szervezel, és keresel egy külső helyszínt, ahova elviheted a gyerekeket?

Akkor jó helyen vagy!

Mi, a Simaliba Játszóházban július 1-től egészen augusztus 9-ig, minden nap hétfő kivételével délelőtt és délután különleges és igazán interaktív foglalkozásokkal készülünk olyan tábort szervezőknek, akik egy vagy akár több nap is külső helyszínre, izgalmas programra vinnék táborozó gyerekekeiket. Saját, egyedi foglalkozásunk a Mesekotyvasztó, mely a gyerekek kreativitását fejleszti, és bekukkantást enged a mesék varázslatos világába, a másik választható foglalkozásunk pedig a hAngol zenés angol foglalkozás.
Mesekotyvasztó foglalkozásunkra keddtől péntekig délelőtt vagy délután jöhettek előzetes egyeztetést követően. A hAngol foglalkozásra pedig csütörtökön délelőtt vagy délután érkezhettek.

Mi is az a Mesekotyvasztó?

"Végy egy nagy adag bátorságot, adj hozzá kétszer annyi önfeledt játékot, egy kiskanálnyi zenét, egy marék nyelvtörőt, egy cseppnyi fantáziát, öntsd nyakon egy kis tánccal, ne sajnáld belőle a jókedvet, ízesítsd nevetéssel, ügyes kézzel keverd-kavard, majd hagyd, hogy az ízek összeérjenek, és falatozz velünk jóízűen."

A Mesekotyvasztó egy olyan 5 és 9 év közötti gyerekeknek szóló 3 órás foglalkozás, mely során a gyerekek:

  • KITALÁLJÁK
  • MEGÍRJÁK
  • és a Játszóház jelmezeinek segítségével ELŐ IS ADJÁK rögtönzött meseelőadásukat.

A foglalkozás menetét végig a gyerekek diktálják, de a 3 óra alatt végig fogja kezüket a szakértő, gyerekeket imádó kollégáink.

Mikor vannak Mesekotyvasztó foglalkozások?

Mesekotyvasztó foglalkozásainkat 2019. július 1-től egészen augusztus 9-ig minden nap 2 turnusban tartjuk meg. A délelőtti turnus 9 órától 12 óráig tart, a délutáni turnus 13 órától 17 óráig tart.

Mit tartalmaz a Mesekotyvasztó foglalkozás?

3 óra alatt a gyerekek saját maguk készítenek el egy komplett mesét, melyet el is készítenek, be is mutatnak úgy, hogy közben szakértő kollégáink moderálják a foglalkozást. A foglalkozás során a gyerekek elkészítik a meséhez szükséges kellékeket is, sőt, ha a mese megkívánja, jelmezt is gyártanak hozzá. Játszóházunkban saját jelmezek is rendelkezésre állnak, de a foglalkozás idejére biztosítunk minden kelléket, hogy a gyerekek által kitalált mese valódivá váljon.
A foglalkozás nem tartalmazza a gyerekek étkezését, erről neked, a táboroztatónak kell gondoskodnia. Viszont külön térítés fejében rendelhettek tőlünk tízórai vagy uzsonna bekészítését - erről levélben tudunk egyeztetni.

A hAngol beköltözik nyáron a Simalibába!

Július 1-től csütörtökönként Mesekotyvasztó foglalkozásunk mellett a hAngol zenés, játékos angol foglalkozást is választhatjátok esőnapra, vagy pedig olyan alkalmakra, ha külső programhelyszínt kerestek.

Miről szól a hAngol foglalkozás?

Szolga-Tóth Melinda vagyok, 2 csibész kisfiú és a hAngol foglalkozások "Anyukája"

Angoltanárként és hobbi énekesként dolgoztam ki egy tematikát, aminek a segítségével szeretném megkedveltetni az angol nyelvet a legkisebbekkel.
A hAngol egy zenés játékos angol foglalkozás, ahol a gyerekekkel énekelünk, bábozunk, táncolunk, labdázunk és jól érezzük magunkat.
A cél az, hogy a gyerekek megszeressék a nyelvet, hogy ne ijedjenek meg ha más környezetben találkoznak majd az angollal. Legyen ismerős nekik, hogy ezt már hallották, és ne féljenek, ha majd meg kell szólalni. Egyszerűen nem történik más, csak az angolra hAngolódunk.

Mikor vannak a hAngol foglalkozások?

A hAngol foglalkozások július 1-től augusztus 8-ig minden csütörtökön 2 turnusban lesznek megtartva: délelőtt 10.30-11.30 között, délután pedig 14.00-15.00 között.

A fennmaradó időben a gyerekek felfedezhetik az egész játszóházat, magukra ölthetik jelmezeinket.

Mennyibe kerülnek foglalkozásaink?

  • 0-15 fős gyerekcsoportig 29.000 Ft
  • 16-25 fős gyerekcsoportig 39.000 Ft
  • 26-35 fős gyerekcsoportig 45.000 Ft

Foglalkozásainkon maximum 35 gyereket tudunk fogadni, ha esetleg több gyerkőccel érkezel, akkor kérünk, hogy a gyerekeket 2 turnusban hozd el hozzánk akár egy nap vagy két különböző nap.

Hogyan lehet jelentkezni?

Foglalkozásainkra e-mailben lehet jelentkezni. Javasoljuk, hogy először táborszervező kollégáiddal találd ki, hogy melyik nap, és azon a napon melyik napszak alkalmas, amikor külső helyszínre vinnéd a táborodat. Ha megvan a pontos dátum és napszak, akkor válaszd ki, hogy melyik foglalkozásra jönnétek, tehát vagy a Mesekotyvasztóra vagy a hAngolra. Majd írj nekünk levelet.
A levélben írd meg, hogy pontosan mikor szeretnétek érkezni, melyik napszakban és hány fővel.

Leveledet kérünk, az alábbi e-mail címre küldd el: info@simaliba-jatszohaz.hu

Előleg és a részvételi díj befizetése

A Mesekotyvasztó, illetve a hAngol foglalkozásokon való részvétel feltétele az előleg, azaz 10.000 Ft befizetése. Az előleget a helyszínen, azaz a Simaliba Játszóházban (1065 Budapest, Eötvös utca 40.) tudod befizetni. A foglalkozás fennmaradó részvételi díját a helyszínen készpénzben vagy bankkártyával tudod kifizetni.